programkafébagerifestvåningträdgårdenplantbod
trädgårdsbutikenvänföreningenkontaktkarta
       
 


GÅRDSBUTIKEN

Vi ser Rosendals butik som en förlängning av vår vackra trädgård och en plats för livets goda.

Här kan du njuta, med rent samvete. Våra produkter är ekologiska, handgjorda, naturliga och/eller rättvisemärkta! Att de dessutom är goda, vackra och härliga gör inte saken sämre.

Vår önskan är att du ska få en bit av Rosendals Trädgård med dig hem, och ett lustfyllt inspirerande möte med oss i butiken.

I vårt väl valda sortiment finns självklart ekologiska bröd och bakverk bakade på plats i den vedeldade stenugnen (läs om den här), men vi har också kryddblandningar, marmelader, safter och te som vi tillverkar själva eller i samarbete med småskaliga producenter. Allt tillverkas för hand efter Rosendals egna recept, och sortimentet varierar efter säsong.

Då och då köper vi in matvaror med det lilla extra från andra tillverkare, till ett sortiment te, kaffe, olja, balsamvinäger, honung och choklad vars ursprung och innehåll stämmer överens med vår egen filosofi.

Det vackra representeras av konsthantverk och bruksföremål; här samsas handdrejade muggar och fat med vackra dekorationer och praktiska vardagsting.

För själen finns böcker om matlagning, bakning och trädgårdskonst – eller annat som vi själva tycker om. Du kan också handla vykort med motiv från Rosendal, eller skämma bort dig själv med handgjorda, naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter.

I butiken kan man även köpa presentkort !
De finns i valören 250 kr och köps i butiken. Med presentkortet kan du sedan handla i kafé, butik, plantbod eller använda för betalning av kursavgift. (Hela kortet skall lösas in vid köptillfället.)


Varmt välkommen!